seccions-empresa

Gestoria Suquet, SLP

Des de 1968

Gestoria Suquet, SLP som una empresa de serveis professionals des de 1968. Oferim serveis integrals especialitzats en 4 grans àrees: gestoria administrativa i assessoria d’empreses, administració de finques, corredoria d’assegurances i gabinet jurídic. Amb oficines centrals a Palamós, sobretot treballem a la Costa Brava centre: Platja d'Aro, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols... però també arribem a Barcelona, Madrid i a diversos països.

Els nostres valors

Som un equip d’advocats, economistes i personal qualificat que, en base a la formació contínua i il·lusió de servei, vetllem per la tranquil·litat i la seguretat dels nostres clients. Ens regim pels principis d’atenció personalitzada, eficàcia, professionalitat i compliment de la Llei per tal de trobar la solució més adequada. I fem de la confidencialitat un valor essencial en la relació de confiança amb els nostres clients.

El nostre equip

A Gestoria Suquet comptem amb un equip multidisciplinar especialitzat en les diferents àrees en  què prestem serveis. Això ens permet donar als nostres clients un tracte personalitzat i alhora comptar amb tot un equip que dóna suport a totes les actuacions, cadascú en la seva especialitat. D'aquest manera podem actuar de forma global i analitzar els diferents punts de vista per trobar la millor solució.

gestors-administratius-de-catalunya-q

Entitat col·legiada al Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya núm. 3070

administrador-finques-colegiat-q

Administració de finques col·legiada núm. 815

corredor-assegurances-colegiat-q

Entitat Inscrita en el registre Especial de Corredors d'Assegurances RE J019GC

colegi-advocats-girona-q

Col·legiat a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Girona núm. 1317